Running out…

Astazi a fost o zi primavaratica si in ciuda zvonurilor, m-am bucurat de fiecare strop de soare. Seara, acasa, am continuat cautarile… Si apoi mi-am zis stop! Ar fi cazul sa pun un film si sa ma pregatesc din somn. Am dat apoi pe Facebook peste clipul de mai sus si asa mi-a facut un dor de duca

Voi pleca peste week-end la parinti, la Tariceni, dar… mi-e dor de aerul tare de munte, de pregatit lista si bagajul, de emotia pornirii pe traseu, mi-e dor chiar si de injuraturile pe care le rostesc mai mult sau mai putin in gand (mereu aceleasi – cine dracu’ m-a pus? nu puteam eu sa stau linistita acasa??), de savoarea mancarii de la cabana si, la final, ca o bine-meritata rasplata – de somnul intens care ma toropeste seara.

Dar vine ea caldura si voi razbuna toate aceste doruri. Probabil o sa mai fac o parte din traseele pe care le-am mai facut cu mult drag, o sa am sansa altora noi, dar cu siguranta, clipa aceea, cand esti in varf, linistea, satisfactia – abia astept sa le retraiesc! Caci… o vorba auzita pe munte la un moment dat, zicea „Climbing mountains outside is climbing mountains inside”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.