Un sfarsit de saptamana plin

Niste stalpi in Dorobanti, la semafor. Simpatici, nu-i asa?

Week-end-ul trecut a inceput de vineri, pentru ca am plecat impreuna cu Simi la tara. Seara a fost destul de stinghera, am incercvat sa discut cu parintii dar nu a fost prea usor. Dupa ce a trebui sa ma mut, au aparut cateva momente tensionante si am incercat sa le depasesc, pur si simplu ignorandu-le…

A doua zi a inceput plina de soare, tata m-a rugat sa-l ajut punand niste araci la pomii plantati si cu putina curatenie in fata grajdului. Pe la 5 dupa-amiaza am luat persoanlul catre Bucuresti sa ajung la aniversarea celor de la Clubul de Handbal.

Duminica Oana a venit cu ideea de a da o tura cu bicicletele pana la Palatul Mogosoaia. Nu mai folosisem bicicleta de ceva timp si m-am echipat bine, cu mult curaj si am pornit la drum. O zi superba de toamna, cu un soare stralucitor si culori care mai de care mai incantatoare la copacii pe care i-am intalnit. Dupa un scurt ragaz la Palat si o bere la intrarea in parc, iavas-iavas am pornit inapoi catre Capitala.

In dreptul Parcului Bazilescu, cladirea de mai jos m-a intrigat foarte tare, incat am decis cu Oana sa dam o mica tura pe aleile parcului.

Cred ca era aproape 18.00 cand am ajuns acasa si am gresit mult ca nu mi-am luat luminile pentru bicicleta la mine. Cumva, inca nu m-am acomodat la zilele astea asa de scurte si reci. Vreau vara inapoi…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s