Home is…

where my laptop is…

Asadar, de vreo luna fac intens naveta Bucuresti – noua casa a parintilor, care e la aproximativ 50 de km de Capitala. Au reusit sa incarce tot ce-au acumulat in Focsani, intr-un tir si ne-a luat aproape 2 zile sa-l descarcam si sa imprastiem prin curte lucrurile pe care le-au adus.

La toate aceste lucruri mutate, se adauga cele ramase de la fostii propietari si cred ca vor mai trece luni bune pana sa triem si sa facem curatenie prin toate cotloanele.

E o aventura continua cercetarea casei, sa tot descopar o multume de lucruri vechi, in stare foarte buna de multe ori, de care nu stiam ca ar putea exista intr-o gospodarie. Si la o luna de la intrarea in posesie inca nu am explorat podul casei, iar eu nu am vazut beciul.

E relativ convenabil sa merg la parinti acum. O ora cu personalul, pentru 5 lei si apoi vreo cativa km cu masina, pana in sat ca tata e tare incantat sa vina sa ma ia de la gara. Parintii par sa se fi acomodat, dar se vad inca speriati de cate sunt de facut, cata treaba inca mai e.

Am fost in week-end-ul ce-a trecut sa leg cativa pomi plantati si sa ii mai ajut putin sa faca ordine prin curte. Deocamdata, simt ca trecem printr-o perioada de reacomodare, cu ambientul, unii cu altii. Lucrurile nu sunt asa simple…

Portiunea de  langa casa in care am plantat bulbi de irisi,
zambile, lalele, narcise, crini…

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s