Declaratie de dragoste

Sursa imagine: FocusSat

Maine este ultima zi cand pe programul 1 al telecomenzii va mai fi TVR Cultural. Ceea ce incepuse ca o stire cel putin ciudata, a fost anuntat acum parca in mod brutal, aici.

Pentru mine a insemnat foarte mult, in ultimii doi ani, sa ajung acasa la 9 si sa ma intampine un jurnal calm, obiectiv, cu invitati de mare calibru. Apoi mai sunt emisiunile de seara (Memorialul durerii, Teatru, Opera, Rezistenta prin cultura, Inapoi la argument), pe care stiam deja in ce zile ale saptamanii le gasesc.

Tin sa multumesc intregii echipe pentru tot efortul depus, pe care l-am apreciat de fiecare data si care m-a ajutat sa imi deschid orzonturile prin ideile de carte sau de evenimentele promivate, prin oamenii care au fost intervievati, prin starea de calm si viata plina de frumos de care m-am contaminat.

Ramai cu bine, TVR Cultural si ma inclin!

Jurnal Cultural pe Facebook:

Azi e ultima editie de JURNAL CULTURAL.Dupa 10 ani,am ajuns la un capat,mai mult sau mai putin dorit de unii si de altii.Nu mai conteaza a cui e vina,cert e ca nu ne vom regasi in grila TVR2 si nici in alte grile.Poate in alte vremuri,fiindca azi,acum ,aici,nu e vremea culturii…N-a murit nimeni,nu e vreo mare tragedie doar ca din fiecare dintre noi se rupe ceva…ceva bun si frumos…O sa ne regasiti pe unii pe la alte emisiuni,carierele altora va lua probabil turnuri spectaculoase,fiecare va merge mai departe.Deci,nimic spectaculos,doar asa,un gol in inima la ora 21.00,cind vom zapa cu telecomanda,fara sa mai stim ce cautam…
Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi !

P.S. Vom pastra pagina de Facebook

O amintire speciala o port acestei editii a emisiunii Profil, Poveste, Personaj. Am ajuns acasa relativ obosita, dar nu m-am putut misca de pe canapea pana la finalul emisiunii:

Anunțuri

Un gând despre &8222;Declaratie de dragoste&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s