Gems and sparkles


Bianca Grin la Autor 6

Daca inchid ochii, vad numai arabescuri, straluciri aurii de margele, reflexii si fire transparente care tes impreuna mici minuni. Cand ii deschid, insa… incepe adevarata aventura. Daca sunt prin oras, e dificil, pentru ca e totul cenusiu si lipsit de culoare, la nivelul ochiului. Doar ridicand privirea, incepe mirajul frunzelor colorate, a nervurilor rosii si galbene care isi leapada seva. Acasa e cald si bine si trebuie doar sa intind mana sa ajung la margele. Urmeaza sa caut urechea acului cu firul morfturos si sa fixez margeaua de fetru. Si lucrul asta ma tine captivata pana tarziu in noapte. E o asa dulce dependenta…

In week-end-ul trecut am fost la Autor, care a ajuns deja la editia a sasea. Participantii mi s-au parut extrem de talentati si am vazut cateva piese care mi-au furat inima. Mi-ar fi placut la final sa pot cumpara un mic catalog, in care sa regasesc piesele care mi-au placut. Imi place mult si creativitatea expozantilor in a-si amenaja spatiul de prezentare. E un spectacol plin de stralucire, cu detalii foarte bine puse la punct si linii pline de armonie.

Mi-ar fi greu sa fac un top al celor carora le-am admirat piesele, insa cateva nume merita mentionate: Mihaela Zvîncă, Maria Filipescu, Liviu Puzdercă, Bianca Grin, Raluca Buzura, Carla Szabo. Cateva poze de la eveniment, gasiti aici.


Ioana Asoltanei la Autor 6 Autor 6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.