Sa mai citim putin, zic…

Cum se duse anul… Iata ca avem ocazia sa organizam ultima editie Lecturi urbane din 2010, an in care proiectul s-a extins rapid si capatat noi si noi atribute. Din ianuarie pana in aprilie, ne-am tot intalnit la metrou, apoi am indraznit sa iesim la suprafata si s-a citit la Universitate, in Herastrau – unde s-a organizat un frumos colt pentru lectura, ne-am dus la Brasov sa sustinem a doua editie organizata la poalele Tampei si am fost prezenti si la Gaudeamus, iar cand vacanta s-a incheiat, ne-am reintors la metrou, ca sa pastram traditia.

In paralel cu activitatea din Bucuresti, poiectul a depasit granita Capitalei si s-a extins in orase mari si mici, de la noi si nu numai: Arad, Bacău, Brașov, Buzău, Câmpina, Chişinău, Cluj, Constanța, Craiova, Drăgășani, Iași, Lipova, Mediaș, Oneşti, Oradea, Piatra Neamț, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu-Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Tecuci, Timișoara si Zalău.

Astfel ca intalnirea de marti devine cu atat mai speciala, cu cat incheie un an plin. Ne vom regasi din nou, veseli, cu priviri complice si carti tentante, cu intentii generoase si dispozitie de noi prietenii. Lectura urbana placuta, tuturor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s