Lecturi Urbane in Brasov

From Lecturi Urbane in Brasov

duminica am citit in Piata Sfatului. sincer, cand am auzit prima data de aceasta idee, de a face Lecturi Urbane in Brasov, mi s-a parut ca va mai trece mult timp pana se va concretiza. dar uite ca acesti frumosi, nu numai ca au vise indraznete, dar sunt in stare sa se dea de 3 ori peste cap si sa le si materializeze.

From Lecturi Urbane in Brasov

vremea a conspirat de minune cu buna organizare si am avut parte de soare, oameni la plimbare, cititori ostentativi, discutii intre generatii si o garda de onoare… ce onoare!

From Lecturi Urbane in Brasov

am plecat cu putina intarziere din Bucuresti pentru ca… desi majoritatea stie ce e punctualitatea, sunt si exceptii. insa drumul a decurs linisitit si cu putin dupa 12.00 am ajuns in Piata Sfatului. ne-am intalnit cu cei din Brasov, si cand a batut ceasul ora 13.00, il insoteam deja pe Tudor Stoenescu-Stoian in intalmplarile lui din Orasul Patriarhal, de Cezar Petrescu.

am citit, am lasat soarele sa-mi incarce bateriile si am incercat sa impart spiritul lecturilor celor care au iesit la promenada intr-o zi atat de frumoasa. oamenii pareau mai relaxati ca cei de la ora 19.00 de la metrou si m-am intors cu un singur regret – ca nu am discutat mai mult cu tinerii activi in online, din Brasov. dar am avut clipe de super alaturi de cei cu care am plecat din Bucuresti. a fost pentru mine un exercitiu de incredere reusit.


(photo credit – www.photodesign.ro)

Stelian Pavalache a facut din nou niste poze care povestesc mai bine decat mine cum au decurs lucrurile, cum a fost perceput spiritul promovat de initiatorii Lecturi Urbane.


(photo credit – www.photodesign.ro)

multumesc buybooks.ro si Kiwi Travel – apreciez ajutorul acordat cu transportul nostru.

au mai scris despre aceasta editie Lecturi Urbane:
Alina Constantinescu
Misaki
Orasul Citeste
Dan Dumitrescu
Andrei Basoc
Asta Micu
Brasovul Personal
Brasovul Citeste
Cezar Vasile
@bloghita
Bogdan Dascalescu
Diana Marcu in Gandul

Poze:
Stelian Pavalache
Misaki
Andrei Basoc
Carmen Rusu
Ionut Tecuceanu
ale mele

––––––––––––––––––––––––––––

Campania “Lecturi Urbane” are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spațiile publice. Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro.

Civika.ro. este o platformă de initiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro. iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.

sursa – www.orasulciteste.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.