Spring… overwhelming spring

inca mai sunt momente cand exclam ce bine ca a venit in sfarsit primavara!

din fericire, a adus cu ea, pe langa exploziile de muguri si ninsorile de petale, o avalansa de evenimente care a invadat Bucurestiul si nu numai. daca esti activ pe FaceBook sau pe twitter, nu se poate sa nu fi observat asta. daca mai si intri pe sapteseri.ro sau B24Fun… se complica si mai mult treaba. ajungi sa nu stii ce sa alegi, pentru ca toate sunt extrem de tentante.

pentru aceasta saptamana, abia astept intalnirea de maine cu cei de la Life after Work, din Carturesti MTR. sambata este iesirea cu bicicletele – Bikewalk si sper sa ajunga si o colega de la Scoala de Ghizi, cu care mai tin legatura. sambata seara, dupa plimbare am inteles ca vor fi si niste surprize :D grupate intr-un After-Party.

iar duminca… pam pam! avem Lecturi Urbane in Brasov. imi place mult ideea asta, ca ne extindem :) felicitari tuturor celor care fac acest lucru posibil in Brasov si celor din celelalte orase unde ajuns ideea – Tg. Mures, Cluj.


(image credit)

multumirile noastre merg catre: buybooks.ro si Kiwi Travel, pentru ca ne ajuta cu transportul patimasilor voluntari, mari amatori de lecturi… urbane.

––––––––––––––––––––
Campania “Lecturi Urbane” are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spațiile publice. Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro.

Civika.ro. este o platformă de initiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro. iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.

sursa – www.orasulciteste.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s