Inceput de primavara

e deja martie si vremea devine din ce in ce mai placuta. mai sunt vanturile reci de seara si de dimineata. in rest e soare si sper sa fie de bun augur acest nou inceput.

eu am fost extrem de neglijenta cu ce am mancat in ultima vreme si am tot dat vina pe stres, pe lipsa de (loc pentru) concentrare. in ultima saptamana am schimbat resedinta, si mutatul a durat cam o saptamana. mutatul lucrurilor… ca inca sunt vraiste in camera, inca nu stiu precis ce, cum pe unde e… dar am maine si poimaine zile libere si sper sa nu intervina nimic si maine sa ma simt ceva mai linistita.

(sursa)

in rest… iubesc! nu stiu cum si de ce nu pot iesi din starea asta, dar T imi e din ce in ce mai drag si parca tot ce se intampla nu face decat sa ma intareasca in ceea ce simt. uneori imi e teama sa-mi rostesc gandurile, sa nu se spulbere vraja. ma simt norocoasa, si mai ales, inteleapta ca am dat o sansa legaturii noastre. daca acum un an cineva mi-ar fi spus ca as putea ajunge sa admir pe cineva atat de diferit (cultural) de mine, as fi spus ca glumeste! ajunsesem sa cred ca am ajuns prea pretentioasa sau poate ca tipul de partener pe care mi-l doream, nu se mai „fabrica”… daca acum catava vreme imi venea sa imi urlu pe strazi durerea, acum imi vine sa imbratisezi necunoscuti si le dau o particica din fericirea mea!

cu bucurie in suflet, spun

pe curand :)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s